Alcatel One Touch Pop C7 - Designa ditt eget hårt skal - Svart


Gör ditt eget personliga Alactel C7 skal med dina favorit bilder.


Skydda din dyrbara telefon med ett personligt skal.


Din desgin skrivs ut i retålig bläck för bäsa hållbaret.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Alcatel One Touch Pop C7 skal
Gör ditt eget Alcatel C7 skal

Pigga upp din Alactel telefon med ett unikt skal

Letar du efter ett skal som både är mer personligt och skyddar din Alactel C7 telefon ordentligt? Då har du definitivt hittat till rätt ställe. Vi på GoCustomized gör det möjligt för dig att designa ditt helt egna skal med dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Det är du som är din egna konstnär och bestämmer helt själv hur du vill att ditt personliga skal ska se ut. Förutom att du kommer få ett super unikt och snyggt skal ger detta skal din Alactel telefon ett slitstarkt skydd mot repor och skråmor, som lätt kan uppstå. Grym kombo va? Varför inte sätta igång med att designa ditt personliga skal redan idag!

Mer information
Bilddimensioner 800x1400
Modell Alcatel One Touch Pop C7
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Snabb och enkel designprocess!

För att själva design processen ska gå så smidigt som möjligt har vi på GoCustomized skapat en egen designmodul med de allra viktigaste verktygen för att du ska kunna designa det perfekta Alactel C7 skalet. Du kan enkelt ladda upp dina favorit bilder från din egen hårddisk, sufplatta eller smarttelefon. Dessutom kan du även använda bilder direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. För att få till det lilla extra är det även möjligt att sätta till en personlig text eller ett citat. Om du känner att du behöver mer inspiration för tillfället kan du gärna gå in och kika på vårt Pinterest konto för mer idéer! 

Gör ditt eget Alcatel Pop C7 skal

 

Gör ditt eget Alcatel Pop C7 skal

Gratis leverans inom hela Sverige!

Vi fokuserar alltid på varje enskild kund och gör det bästa för att leverera det absolut bäst slutresultatet. När vi på GoCustomized mottagit din beställning kommer våra ivriga producenter genast sätta igång med tillverkningen av ditt personliga Alactel C7 skal. Beställningen skickas iväg inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Våra paket rymms perfekt in genom ditt brevinkast, därför behöver du inte oroa dig över att vara hemma för att kunna ta emot din beställning. Om du har mer frågor angående leveransen eller din beställning får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

"

Mer information
Bilddimensioner 800x1400
Modell Alcatel One Touch Pop C7
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!