Designa egen bluetooth högtalare-

Review(s)

Designa egen bluetooth högtalare

Skapa en personlig Bluetooth-högtalare. Skriv ut din egen bild på framsidan av högtalaren. Spela musik i upp till 6 timmar!
449,90 kr
Skapa en personlig Bluetooth-högtalare. Skriv ut din egen bild på framsidan av högtalaren. Spela musik i upp till 6 timmar!
449,90 kr
449,90 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Information om Avalanche-högtalaren
Vill du designa din egen Bluetooth-högtalare, men tvivlar du på kvaliteten? Du borde verkligen inte göra det! Den här högtalaren fungerar med frekvenser mellan 130HZ och 20 KHZ så att du kan njuta av all din musik, upp till 6 timmar! Högtalaren fortsätter så länge eftersom den har ett 1200 mAh batteri. Du kan ladda batteriet via en USB-kabel direkt på din dator eller via en nätadapter. Laddningskabeln ingår i din beställning! Förutom ett stort sortiment finns det också en stor bas. Högtalaren är lätt och liten; bara 156x57x55mm, så att du enkelt kan ta den vart som helst. Tänk på en grillfest i parken eller en lång dag på stranden! Super coolt va?
Mer information
Mer information
Modell accessory
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: Designa egen bluetooth högtalare
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Designa egen bluetooth högtalare

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING