Send a Gift to Your Loved Ones: Free Gift Wrapping & Card. Stay Connected!

Designa egen Powerbank - Xiaomi Powerbank

Review(s)

Designa egen Powerbank - Xiaomi Powerbank - 5000Mah

Anpassa din Xiaomi Powerbank med ditt eget foto. Få 5000 mAH kraft. En aluminium exteriör ger det ett avancerat utseende.
249,50 kr
Anpassa din Xiaomi Powerbank med ditt eget foto. Få 5000 mAH kraft. En aluminium exteriör ger det ett avancerat utseende.
249,50 kr
249,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Unik och tunn design
Denna powerbank är 9,9 mm tjock och väger 158 gram, vilket gör det enkelt att bära med sig. Den är tillverkad av aluminium som hjälper till att kyla ner batteriet och undvika överhettning. Batteriet kan ta upp till 5000 mAh och kommer från Xiaomi. Använd denna powerbank för att ladda din iPhone två gånger, en Samsung Galaxy och en HTC ONE 1,5 gånger och 0,5 gånger för en iPad. Dessutom är den här enheten så lätt att använda. Den levereras med en Micro USB-port för laddning av elbanken och det finns en vanlig en för att ladda din smarphone eller surfplatta. På undersidan kan du se 4 LED-lampor som anger hur mycket energi finns kvar. USB-utgången stöder en maximal strömstyrka på 2.1A och en spänning på 5V. Om 4-5 timmar har du den redo att gå! Vänta inte längre och få din personliga Xiaomi Power Bank nu!
Mer information
Mer information
Modell accessory
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Alluminium
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Grå
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: Designa egen Powerbank - Xiaomi Powerbank - 5000Mah
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Designa egen Powerbank - Xiaomi Powerbank - 5000Mah

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING