BQ Aquaris X5 - Designa eget Silikonskal

Bli först med att recensera denna produkt

BQ Aquaris X5 - Designa eget Silikonskal

Gör ditt eget skal för din BQ Aquaris X5. Använd ett foto, citat eller bild som design. Mobilskalet ger rätt skydd för din telefon.
199,50 kr
Gör ditt eget skal för din BQ Aquaris X5. Använd ett foto, citat eller bild som design. Mobilskalet ger rätt skydd för din telefon.
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Designa ett unikt BQ Aquaris X5 skal
Ett mobilskal är mycket viktigt, särskilt när det gäller BQ Aquaris X5. Även om den här mobilen inte är den dyraste på marknaden betyder det inte att den här telefonen förtjänar dåligt skydd. Att designa ett BQ Aquaris X5 skal är enkelt och snabbt. Din design kommer att tryckas i UV och repa-resistent bläck på baksidan av skalet. Det betyder att din bild eller ditt foto kommer att hålla länge! Skalet är tillverkat av silikon material som skyddar telefonens baksida och sidor från skador. Det designade skalet erbjuder inte bara ett unikt utseende utan ger också det nödvändiga skyddet för din telefon så att den förblir i toppskick. Silikonskalet har öppningar för alla knappar så att du kan fortsätta använda din enhet som vanligt.
Mer information
Mer information
Modell Aquaris X5
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: BQ Aquaris X5 - Designa eget Silikonskal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING