Huawei P9 - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Bli först med att recensera denna produkt

Huawei P9 - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Att göra ett Huawei P9 hårt skal har aldrig varit lättare. Tryckt på baksidan och sidorna med ditt personliga foto. Ett unikt skydd för din telefon.
269,50 kr
Att göra ett Huawei P9 hårt skal har aldrig varit lättare. Tryckt på baksidan och sidorna med ditt personliga foto. Ett unikt skydd för din telefon.
269,50 kr
Gör eget skal
269,50 kr
Gör eget skal

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Designa ditt eget Huawei P9 skal!
Nu för tiden är det ganska svårt att sticka ut med smarttelefonen. Baren är ganska hög, men Huawei lyckades med P9. De valde en smart design med trånga hörn, sett med de rektangulära kanterna och kombinationen av glas, plast och metall. Huawei P9 ger ett solid intryck. Den är större och tyngre än föregångaren, men det betyder också att den fortfarande är mottaglig för skador. Hos GoCustomized tillhandahåller vi inte bara skal som skyddar din nya Huawei P9 utan också betonar den eleganta designen. Som en avancerad smartphone är P9 relativt billig, så det finns fortfarande lite pengar kvar för att pimpla ut din nya smartphone. Våra skal är absolut värt det, eftersom din Huawei P9 kommer att hålla längre och ha en oöverträffad design.
Mer information
Mer information
Modell P9
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: Huawei P9 - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Huawei P9 - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below or send an email to b2b@gocustomized.com. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING