LG G4 - Designa eget Full tryckt hårt Skal

Bli först med att recensera denna produkt

LG G4 - Designa eget Full tryckt hårt Skal

Gör ditt eget LG G4 full wrap mobilskal. Ett personligt mobilskal med ditt foto eller bild. Se till att få skydd och stil och stick ut från mängden.
269,50 kr
Gör ditt eget LG G4 full wrap mobilskal. Ett personligt mobilskal med ditt foto eller bild. Se till att få skydd och stil och stick ut från mängden.
269,50 kr
269,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 3 arbetsdagar.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Skapa ditt eget LG G4 skal full tryckt.
Skydd måste man har för våra smartphones. I det ögonblicket kan du släppa telefonen och höra det fruktansvärda ljudet av spräng glas som kan vara en riktig mardröm. Men de flesta tillgängliga skal som hjälper dig att skydda din enhet är skrymmande och tråkiga. GoCustomized har mobilskal för din LG G4 som inte bara skyddar, utan ser bra ut, som den här LG G4 hårda skal. Vår hårda skal är tillverkad av ett högkvalitativt material som är slimmat men hållbart. Dessutom har den en fantastisk tryckyta på baksidan som säkerställer att din design skrivs ut i hög kvalitet.
Mer information
Mer information
Modell LG G4
Typ av utskrift Sublimatie tryck, Heltäckande, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: LG G4 - Designa eget Full tryckt hårt Skal
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: LG G4 - Designa eget Full tryckt hårt Skal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below or send an email to b2b@gocustomized.com. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING