GÅVASÄSONG: Gratis Meddelandekort med alla beställningar + Gratis Deluxe Presentlåda vid beställningr på över 200 kr

LG K10 - Designa eget Silikonskal

Bli först med att recensera denna produkt

LG K10 - Designa eget Silikonskal

Gör ditt eget skal till din LG K10. Välj ditt favoritfoto eller design för att skriva ut på baksidan. Ett unikt och elegant skal designat efter din smak!
199,50 kr
Gör ditt eget skal till din LG K10. Välj ditt favoritfoto eller design för att skriva ut på baksidan. Ett unikt och elegant skal designat efter din smak!
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Ett personligt mobilskal gör din LG K10 unik.
Vi tror att det finns ett mobilskal som är viktigare än allt annat. En som ingen någonsin borde glömma: ett mobilskal för att skydda din enhet. Vill du skydda din telefon och hålla den helt ny? Tja, personliga skal skyddar inte bara din telefon utan de ger din LG K10 en stil som är unik för bara dig! Din design kommer att skrivas ut med UV på baksidan av ditt fodral med repa säkert bläck, så din tryckta bild ska inte blekna över tid! Skalets sidor kommer att vara transparenta, oavsett din design. Det mjuka fodralet är tillverkat av ett silikonmaterial som pålitligt skyddar telefonens baksida och sidor från skador. Personliga mobilskal ger inte bara ett unikt utseende utan ger det nödvändiga skyddet som gör att din telefon kan förbli i toppskick. Det mjuka fodralet har strategiskt placerade öppningar för alla knappar för att säkerställa att du kan använda din enhet som avsedd.
Mer information
Mer information
Modell LG K10
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: LG K10 - Designa eget Silikonskal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING