Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Hårt Skal

Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Hårt Skal

129,00 kr
Vår personaliserade Hårda Skal är en av våra bästsäljare eftersom den är väldigt skyddande men också lätt. Ingen repa kommer att vara en chans, din Samsung Galaxy S21 Plus är i goda händer! Dina foton kommer att sticka ut när vi använder vår högupplösta skrivare, designa ett personligt skal i dag!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Du bär din telefon vart du än går, därför riskerar din telefon att få repor och skador. En dyr enhet som Samsung Galaxy S21 Plus bör sköts ordentligt eftersom pengar inte växer på träd. Ett personligt hårt skal är den perfekta lösningen, ett skyddande och stilfullt anpassat mobilskal allt i ett. Vi har gjort det enkelt att designa ett personligt skal eftersom vi inte vill att våra kunder ska spendera timmar på att designa. Ladda bara upp en bild och redigera den med en användarvänlig anpassare. När du är klar, se till att förhandsgranska så att du kan få en uppfattning om hur ditt personliga mobilskal kommer att se ut. Börja designa!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S21 Plus
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Hårt Skal
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Hårt Skal
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa