Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy S7 Edge - Designa eget mjukt skal - Svart, vitt eller genomskinligt

Underbar känsla i dina händer och skräddarsytt för just dig.

Detta flexibla mobilskal har byggts för att absorbera stötar.

Ladda upp en bild i vår designmodul eller använd några av våra färdigställda mönster och färger.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Ett mjukt skal ger ett bättre grepp.

Ett mjukt skyddsskal ger ett starkt grepp och försäkrar att din telefon aldrig glider ur händerna. Du kan enkelt plocka bort och sätta på skalet igen på din telefon eftersom det är flexibelt. Skalet är gjort av elastisk silikon och ger bland de bästa skydden för din telefon, vilket gör det till ett utmärkt val för din nya och värdefulla Samsung Galaxy S7 Edge. Skalets öppningar hindrar inga av telefonens funktioner, så du kan enkelt koppla dina hörlurar eller laddare utan besvär. Våra mjuka skal är tillgängliga i svart, vitt eller genomskinligt, med din egen personliga design på baksidan.

Designa mobilskal enkelt.

Med vår lättanvända designmodul kan du enkelt skapa ditt eget Samsung Galaxy S7 Edge skal. Har du en bild på en oförglömlig semester som du kanske vill visa resten av världen? Då är allt du behöver göra att ladda upp bilden du älskar på vår designmodul. Det är även möjligt att ladda upp en bild direkt från sociala nätverk, som Facebook eller Instagram. Du är designern och har full makt över designprocessen. Det enda vi gör är att trycka ditt skal! Om du inte vet hur du vill att ditt skal ska se ut, erbjuder vi även unika mönster och färger att välja mellan. Vill du designa ett skal till en vän som har en annan telefon? Då är det bara att söka på vår e-butik efter rätt modell och skapa den perfekta presenten!

Den mest unika sortens skydd för din telefon.

Ett Samsung Galaxy S7 Edge skal är väldigt praktiskt för att skydda din telefon. Med din egen personliga design, är det dessutom ett unikt sätt att skydda din telefon! Vi trycker ditt skal snabbt och med bläck av högsta kvalitet som resulterar i en skarp och vacker design, och inom 24 timmar är det redo att skickas! Frakten är snabb och säker. Vill du sticka ut ur mängden och ha din egen stil? Designa i så fall ditt eget Samsung Galaxy S7 Edge skal idag! Har du frågor? Vi finns här för att hjälpa dig! Du kan kontakta vår kundtjänst via support@gocustomized.se.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy S7 Edge - Designa eget mjukt skal - Svart, vitt eller genomskinligt

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Tillgängliga färger Genomskinlig, Svart, Vit
Modell Galaxy S7 Edge
Material Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!