GÅVASÄSONG: Gratis Meddelandekort med alla beställningar + Gratis Deluxe Presentlåda vid beställningr på över 200 kr

Sony Xperia X Performance - Designa eget Hårt Skal

Bli först med att recensera denna produkt

Sony Xperia X Performance - Designa eget Hårt Skal

Designa ett anpassat skal för Sony Xperia X. Välj ditt favoritfoto eller anpassade design så skriver vi ut det. Håll din telefon snygg och håll den skyddad!
199,50 kr
Designa ett anpassat skal för Sony Xperia X. Välj ditt favoritfoto eller anpassade design så skriver vi ut det. Håll din telefon snygg och håll den skyddad!
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Skapa ett unikt och anpassat skal för din Sony Xperia X.
Sonys senaste flaggskepp smartphone, Sony Xperia X Performance, är ett kraftverk med fantastiska specifikationer och en snygg exteriör. Så varför riskerar du att skada smarttelefonen ändå? En av de bästa metoderna för att förhindra oönskade och oväntade repor och bucklor är att designa ett anpassat mobilskal för din Sony Xperia X Performance. Detta hårda fodral ger din enhet det skydd som den förtjänar och gör att den ser bra ut samtidigt! Med UV-utskrift och högkvalitativt bläck, garanterar vi här på GoCustomized att ditt anpassade mobilskal blir skarpt och vackert på kortast möjliga tid. Naturligtvis är det viktigt att du kan fortsätta använda din telefon som du alltid har, så vi har skapat öppningar där alla smarttelefon knappar, portar och högtalare är. På detta sätt kan du enkelt lyssna på musik och ladda din telefon, samtidigt som du vet att din enhet är tillförlitligt skyddad mot skador. Så vänta inte längre och skapa ditt eget mobilskal idag!
Mer information
Mer information
Modell Xperia X Performance
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Sony Xperia X Performance - Designa eget Hårt Skal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING