Sony Xperia XZ - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Bli först med att recensera denna produkt

Sony Xperia XZ - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Skapa ditt eget personliga Sony Xperia XZ hårda skal. Din bild är tryckt på hela baksidan av ditt skal för att göra den unik. Du drar nytta av den bästa skydd kvaliteten för ditt foto
269,50 kr
Skapa ditt eget personliga Sony Xperia XZ hårda skal. Din bild är tryckt på hela baksidan av ditt skal för att göra den unik. Du drar nytta av den bästa skydd kvaliteten för ditt foto
269,50 kr
269,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 3 arbetsdagar.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Designa ditt eget Sony Xperia XZ skal.
Att designa ett mobilskal med en bild ser så enkelt ut och det är det verkligen, men vad mer kommer du att ha med det här skal? Din bild kommer att tryckas på polerad plast. Det är ett utmärkt material att skriva ut din bild mycket snabbt och samtidigt är den mycket pålitlig. Vi måste producera ett lock som inte kommer att störa användningen av din Xperia XZ. Därför har Sony Xperia XZ hårt fodral hårt fack som gör att du enkelt kan använda alla funktioner. Ett mobilskal med ett foto ger inte bara din smartphone ett unikt utseende utan ger också ett bra skydd.
Mer information
Mer information
Modell Xperia XZ
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: Sony Xperia XZ - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Sony Xperia XZ - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below or send an email to b2b@gocustomized.com. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING