Sony Xperia XZ - Designa eget Hårt Skal

Bli först med att recensera denna produkt

Sony Xperia XZ - Designa eget Hårt Skal

Designa ett personligt Sony Xperia XZ skal. Ett personligt foto på baksidan av mobilskalet. Det bästa skyddet för din smartphone.
199,50 kr
Designa ett personligt Sony Xperia XZ skal. Ett personligt foto på baksidan av mobilskalet. Det bästa skyddet för din smartphone.
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Designa ett elegant Sony Xperia XZ skal.
Du är unik. Det finns inget bättre sätt att visa det än genom något du har med dig dagligen! Att designa ett Sony Xperia XZ skal kan nu göras exakt hur du vill ha det. Detta smala skalet erbjuder elegant skydd på din telefon och på grund av sin transparenta färg kommer du knappast att inse att det är runt din smartphone. Skalet skyddar sidorna och baksidan av din telefon så att den inte kan brytas.
Mer information
Mer information
Modell Xperia XZ
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Sony Xperia XZ - Designa eget Hårt Skal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING