Samsung Galaxy J5 2016 - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)

Bli först med att recensera denna produkt

Samsung Galaxy J5 2016 - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)

Gör en Samsung Galaxy J5 plånboksfodral 2016 med ditt eget foto på framsidan för att göra det personligt. Bekvämt etui med platser för 3 kort.
269,50 kr
Gör en Samsung Galaxy J5 plånboksfodral 2016 med ditt eget foto på framsidan för att göra det personligt. Bekvämt etui med platser för 3 kort.
269,50 kr
269,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Stressa aldrig igen vid kassan
Har du någonsin glömt din plånbok men aldrig din telefon? Den perfekta lösningen är ett plånboksfodral från GoCustomized! Med vårt Galaxy J5 2016 plånboksfodral har du allt till hands: din telefon, din plånbok och den kommer att anpassas med ditt favoritfoto! Processen är rolig och enkel, vad du designa skriver vi ut! Galaxy J5 2016 fodralet är tillverkad i svart fuskläder och har en vacker finish. Själva skalet är svart, men det kommer inte att visas genom ditt foto eller design (såvida det inte är avsett). Med tre praktiska förvaringsfack kan du ha dina J5 2016 och viktiga kort allt i en hand.
Mer information
Mer information
Modell Galaxy J5 2016
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Grå
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy J5 2016 - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING