Send a Gift to Your Loved Ones: Free Gift Wrapping & Card. Stay Connected!

Samsung Galaxy Note 8 - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Review(s)

Samsung Galaxy Note 8 - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Skapa ditt eget personliga Samsung Galaxy Note 8 hårda skal. Din bild är tryckt på hela baksidan av ditt skal för att göra den unik. Du drar nytta av den bästa kvaliteten på ditt foto.
269,50 kr
Skapa ditt eget personliga Samsung Galaxy Note 8 hårda skal. Din bild är tryckt på hela baksidan av ditt skal för att göra den unik. Du drar nytta av den bästa kvaliteten på ditt foto.
269,50 kr
269,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 3 arbetsdagar.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Designa ditt Samsung Galaxy Note 8 personliga skal.
Är du villig att skapa din egen telefonväska eftersom du tycker att de klassiska omslagen är för vanliga? Kom sedan och skapa ditt anpassade skal med oss! För denna modell erbjuder vi dig ett styvt fodral gjord av polerad plast, som ger din telefon skydd på båda sidor och på baksidan. Ditt personliga skal kommer att förhindra dig från att skada din telefon medan du gör den unik tack vare ett personligt utseende! Du designar ditt skal med din egen bild eller foto som också kommer att finnas på kanten av omslaget. Vi kommer att skriva ut ditt skal med en högkvalitativ 3D-skrivare så att din anpassning blir ännu mer rep- och slitstark. Vi ser till att det anpassade skalet för din Samsung Galaxy Note 8 ger dig ett bra grepp utan att störa normal användning. Därför har vi arrangerat på omslaget några platser för dig att använda din telefon som tidigare. Observera dock att detta skal inte är kompatibelt med telefoner med ett skyddsglas.
Mer information
Mer information
Modell Galaxy Note 8
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: Samsung Galaxy Note 8 - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy Note 8 - Designa eget Runt tryckt Hårt Skal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING