Samsung S8 - Designa eget Tough Case

Samsung S8 - Designa eget Tough Case

399,00 kr
Designa ett Samsung Galaxy S8 Tough Case. Skydds Insida, personligt exteriör. Ett tufft skal med omslaget skrivet runt kanterna.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Om du betalar mycket pengar för en telefon, vill du att det ska hålla länge. På GoCustomized med det hårda fodralet som skyddar din telefon, behöver du inte kompromissa med det utseende. Vårt hårda fodral har två olika former av skydd. Insidan är tillverkad av silikon och mottar chockerna och stötarna som din Samsung Galaxy S8 mottar varje dag. Utsidan är robust, glänsande och är väldigt kul att designa genom att göra hela skalet till ditt tycke. Det hårda fodralet har också hål för enhetens knappar och kamera, vilket gör att mobilen är lätt att använda. Du behöver inte oroa dig för repor i din design.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung S8 - Designa eget Tough Case
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung S8 - Designa eget Tough Case
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa