Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy S6 - Designa ditt egna hårda skal - heltäckande

Gör ditt egna personliga Samsung Galaxy S6 skal.

Använd dina favorit bilder och texter.

Din design trycks direkt på ditt skal i reptålig bläck.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Ett helt eget personligt Samsung Galaxy S6 skal!

Du köpte nyligen din Samsung Galaxy S6 telefon och vill för allt i världen att ingeting ska förstöra din lilla pärla. För att din telefon ska hålla längre och förbli utan repor och skråmor är det bästa sättet att förse den med ett ordentligt skal. Då har vi på GoCustomized allt vad du behöver. Hos oss har du nämligen möjligheten att designa ditt alldeles egna unika och personliga skal, låter rätt najs va? Det kan använda dig av dina favorit bilder, mönster, texter och citat för att få till det perfekta skalet. Förutom att våra skal ger en super snygg utsida ger ger det även din Samsung Galaxy S6 ett perfekt skydd mot onödiga skador som lätt kan uppstå. Vi har modeller som passar allas behov, allt från plånboksfodral till flipfodral. Kika in närmare vetja!

Hållbart material och högkvalitativa slutresultat

För att det ska vara så lätt som möjligt för dig att designa ditt egna personliga skal har vi på GoCustomized utvecklat en super lätt designmodul där alla de viktigaste verktygen finns tillgängliga för att designa det perfekta Samsung Galaxy S6 skalet. Du börjar med att ladda upp bilder till designmodulen från din hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Det är dessutom möjligt att ladda upp bilder från både Facebook och Instagram. Glöm inte att du kan lägga till en personlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Du hittar massor av olika färger och typsnitt i vår designmodul. Din personliga design kommer skrivas ut direkt på ditt skal i reptålig bläck, för att du ska kunna njuta av din personliga design så länge som möjligt.

Hur går tillverkningen till?

När du känner att du är nöjd med ditt personliga skal är det bara att skicka iväg din beställning. När vi tagit emot din beställning kommer våra producenter på GoCustomized sätta igång med tillverkningen av ditt personliga skal. Vi strävar alltid efter att skicka iväg ditt skal inom 24 timmar efter köpet. Du behöver inte vara hemma för att kunna ta emot din beställning, våra paket rymms perfekt in i din postlåda. Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta oss via epost på: support@gocustomized.se!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy S6 - Designa ditt egna hårda skal - heltäckande

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Tillgängliga färger Vit
Modell Galaxy S6
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!