Samsung Galaxy S7 Edge - Personligt Tough Case

Review(s)

Samsung Galaxy S7 Edge - Personligt Tough Case

Anpassad, vacker och tuff på alla sätt. Det hårda skalet är polstret med silikon plastning. Gör ditt eget anpassade Galaxy S7 Edge skal med ditt eget foto eller design!
329,50 kr
Anpassad, vacker och tuff på alla sätt. Det hårda skalet är polstret med silikon plastning. Gör ditt eget anpassade Galaxy S7 Edge skal med ditt eget foto eller design!
329,50 kr
329,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 6 arbetsdagar.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Custom Galaxy S7 Edge skalet erbjuder också tillförlitligt skydd!
Har du någonsin tittat på din telefon och undrat varför den är full av repor? Personliga mobilskal är den perfekta lösningen för att förhindra oönskade skador! Samsung Galaxy S7 Tough Case har ett extra lager silikon på insidan som hjälper till att absorbera alla slags slag och hjälper till att se till att din mobil fortsätter att se ut ny. På utsidan lägger vi till ett extra lager av polerad plast, att din unika bild kommer att skrivas ut på. För att säkerställa långvariga och skarpa snygga mobilskal, använder vi sublimeringsutskrift och högkvalitativt bläck som är repfast. Trots att det svåra skalet är något tjockt, är det fortfarande lätt att greppa och bekväm i handen. Dessutom finns det öppningar där alla knappar och portar ligger, så din mobil kommer att förbli så funktionell som någonsin!
Mer information
Mer information
Modell Galaxy S7 Edge
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: Samsung Galaxy S7 Edge - Personligt Tough Case
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy S7 Edge - Personligt Tough Case

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING