Samsung Galaxy S7 - Designa eget Tough Case

Review(s)

Samsung Galaxy S7 - Designa eget Tough Case

Släpp loss din inre konstnär och designa ett anpassat Galaxy S7 skal. Ett dubbelskikt skal med plast och silikon för ultimat skydd! Ditt unika foto är tryckt runt på sidorna, inte bara på baksidan.
329,50 kr
Släpp loss din inre konstnär och designa ett anpassat Galaxy S7 skal. Ett dubbelskikt skal med plast och silikon för ultimat skydd! Ditt unika foto är tryckt runt på sidorna, inte bara på baksidan.
329,50 kr
329,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 6 arbetsdagar.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Unikt anpassat Galaxy S7 skal
Är du alltid klantig och släpper din telefon? Kan du använda lite extra skydd mot sprickor och skador? Tja med oss ​​kan du designa ditt eget anpassade mobilskal som ger din smartphone det skydd det förtjänar. Det anpassade Galaxy S7 skalet erbjuder extra säkerhet med användning av silikonstoppning på insidan. Silikonskalet hjälper till att absorbera slagskador och för att toppa det hela finns det en polerad yttre av plast. Denna kombination garanterar maximalt skydd vid olyckor! Personliga mobilskalet begränsar inte heller din enhets funktionalitet! Vi har placerat öppningar i varje personlig mobilskal där alla knappar, högtalare och portar ligger, så att du enkelt kan ladda din telefon medan du lyssnar på musik. Dessutom skriver vi ut på alla kanter på ditt skal med sublimeringstryck och högkvalitativt bläck, vilket innebär att din bild är motståndskraftig mot repor. Du kan vara säker på att ditt anpassade Galaxy S7 skal kommer att pågå länge!
Mer information
Mer information
Modell Galaxy S7
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: Samsung Galaxy S7 - Designa eget Tough Case
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy S7 - Designa eget Tough Case

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING