Vanliga frågor

 • Vad kostar frakten?

  Frakten är helt gratis.

 • Jag får ett felmeddelande när jag försöker skapa mitt skal, varför får jag det?

  När du designar ditt skal och det inte verkar fungera eller om du inte kan ladda upp en bild när du beställer ditt skal, är det lämpligt att kontrollera följande: - Uppfyller din webbläsare systemkraven? - Motsvarar den bild du har försökt ladda upp något av följande format: jpg, gif eller png? - Har den bild du försöker ladda upp överstigit den högsta tillåtna storleken på 6MB? Om så är fallet, kan du minska bilden och försöka igen. - Är din internetuppkoppling stabil och har en anständig hastighet (5mb +). Om du är osäker, placera dig närmare din router eller använd dig av en direkt kabelanslutning.

 • När kommer min beställning att levereras?

  I genomsnitt tar det 5-7 veckodagar att levererar produkter till hela Sverige.

 • Vilka betalningsmetoder finns tillgängliga och är de säkra?

  Våra nuvarande betalningsmetoder är följande: Mastercard, Visa, Visa Debit, Visa electron, Trustly, Klarna och PayPal. Vi levererar till alla europeiska länder. Kolla här för att se avgift för ditt land. Alla priser är inklusive moms.

 • Vilken policy är tillämpad till min köpta produkt?

  Om den levererade produkten är skadade eller bucklad eller om designen inte överensstämmer med vad du hade beställt, vänligen kontakta oss omedelbart via e-post/ webbforumet. Se till att du anger ditt ordernummer i mailet. Det är inte möjligt att returnera eller byta personliga produkter på grund av att just denna produkt är speciellt framtagen för dig och har på så sätt inget mer säljvärde. Vårt team strävar alltid efter att hitta en lämplig lösning och åtgärda dina problem så snabbt som möjligt.

kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!