Mother's Day Sale:
10% OFF EVERYTHING.
Use code: MOM10

Honor 6 - Designa eget hårt skal - Svart och Vit


Gör ditt eget personliga Honor 6 skal.


Använd dina favorit bilder, mönster och texter.


Skyddar din Honor 6 telefon mot onödiga repor och skråmor.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Honor 6 skal
Gör ditt eget Honor 6 skal

Ett eget personligt Honor 6 skal

Ingen diggar att ha sin Honor 6 telefon fylld av repor och skråmor. Däför vill vi på GoCustomized ge dig möjligheten att skydda din dyrbara telefon ordentligt från yttre skador. Dett skal är tillverkat av hård plast som samtidigt ger en perfekt tryck yta för din personliga design. Bortsett från att din Honor 6 telefon kommer vara säkrad från repor har du även möjlighet att designa ditt helt egna unika skal. Släpp loss din fantasi och gör det där ultimata skalet du alltid drömt om! Använd dina favorit bilder, mönster, logotyper och texter för att få till det perfekta Honor 6 skalet. Det har aldrig varit enklare att designa ett unikt skal än vad det är nu.

Mer information
Bilddimensioner 550x1100
Modell Honor 6
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

 

Ett unikt skal designat av dig själv

Det tar inte många minuter innan du är klar med din personliga design. Vi på GoCustomized har designat vår egna busenkla design modul med de allra viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Honor 6 skalet. Det enda du behöver göra är att ladda upp bilder från din hårddisk, smarttelefon eller surfplatta. Det är även möjligt att ladda upp bilder direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Kom dock ihåg att använda bilder i så hög bild kvalitet för bästa slutresultat. Det är även möjligt att lägga till en personlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Om du inte är säker på vilken bild du vill använda dig av kan du alltid kika in våra färdiga mönster mallar våra professionella designers skapat. Glöm inte att ta en titt på vårt Instagram och Pinterest konto för mer inspiration!

Gör ditt eget Honor 6 skal med foto

 

Gör ditt eget Honor 6 skal

Snabb och gratis leverans

Vi på GoCustomized jobbar mycket snabbt och effektivt och strävar alltid efter att skicka iväg din beställning inom 24 timmar efter köpet och leveransen är vanligtvis 5-7 dagar. Du behöver inte vara hemma för att ta emot din beställning efterom våra paket rymms perfekt in genom ditt brevinkast. Leveransen är alltid gratis i hela Sverige och om du har ytterligare frågor angående din leverans eller beställning får du gärna kontakta vårt kunniga team på: support@gocustomized.se för mer information!

Mer information
Bilddimensioner 550x1100
Modell Honor 6
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!