HTC One Mini 2- Designa ditt egna hårda skal - Svart


Gör ett personligt HTC One Mini 2 hårt skal.


Ett svart hårt skal som skyddar din telefon mot yttre skador.


Je eigen foto op de achterkant laten drukken.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa ditt eget HTC One Mini 2 skal
Gör ditt eget HTC One Mini 2 skal

Pigga upp din telefon med personliga bilder och citat!

Är du trött på att gå omkring med ett likadant skal som alla andra i stan? Vill du skydda din HTC one mini 2 telefon från onödiga skador som lätt kan uppstå? Då har du hittat till helt rätt ställe. Hos GoCustomized har du möjligheten att designa ditt helt egna personliga skal, som samtidigt ger din telefon ett utmärkt skydd som den behöver.Använd dina favorit bilder, mönster, texter och citat för att få till det perfekta skalet. Din personliga design skrivs ut med ett reptåligt bläck direkt på ditt skal för att säkerställa att trycket kommer hålla för en längre tid.

Mer information
Bilddimensioner 536x1200
Modell HTC One Mini 2
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Snabb och enkel designprocess

För att det ska löpa på så smidigt som möjligt att designa ditt personliga HTC one mini 2 skal har vi på GoCustomized skapat en egen designmodul, med de viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta unika skalet. Det hela går galet snabbt och är bus enkelt! Det enda du behöver göra är att ladda upp dina favoritbilder från din dator, surfplatta eller smarttelefon. Det är även möjligt att använda bilder från Instagram och Facebook. Kom dock ihåg att ladda upp bilder i så hög resolution som möjligt, ju bättre kvalitet på bilden desto bättre blir slutresultatet. Du kan desstuom lägga till ett peppande citat eller text för att få till det lilla extra. Vi har massor av färger och typsnitt att välja mellan!

Gör ditt eget HTC One Mini 2 skal med foto

 

Gör ditt eget HTC One Mini 2 skal

Gratis leverans i hela Sverige

När du skickat iväg din beställning kommer våra producenter på GoCustomized sätta igång med tillverkningen av ditt personliga HTC one mini 2 skal på direkten. Vi strävar alltid efter att skicka iväg din beställning inom 24 timmar efter köpet. Våra paket rymms hur bra som helst i din postlåda så du behöver alltså inte var hemma för att kunna ta emot din beställning. Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta oss via epost på: support@gocustomized.se för mer information!

Mer information
Bilddimensioner 536x1200
Modell HTC One Mini 2
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!