HTC One - Designa ditt eget hårda skal - Svart och Vit


Gör ditt eget personliga skal med foto, logotyp och text.


Din unika design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck.


Välj mellan en klassisk svart och en elegant vit färg.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör ditt eget HTC One hårtskal
Designa eget HTC one skal

Ett eget unikt HTC One hårtskal från GoCustomized

Hos oss på GoCustomized har du möjlighet att designa ditt helt egna unika HTC One skal. Du har händerna fria att använda dina bilder, mönster, logotyper och citat för att göra det perfekta HTC One skalet. Förutom att du kommer få ett mycket unikt skal, skyddar även detta skal din dyrbara HTC One telefon mot hemska repor och skråmor. Skalet är gjort av hård plast och ger en perfekt tryckyta åt din personliga design som tryck i reptålig bläck. Rätt grym kombination va? Sätt igång redan idag och desinga det mest personliga skalet någonsin!

Mer information
Bilddimensioner 458x968
Modell HTC One
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

 

Hur designar jag det perfekta skalet?

För att designprocessen ska gå så smidigt som möjligt har vi på GoCustomized utvecklat vår alldeles egna designmodul med de allra viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta HTC One skalet. Själva processen är indelad i några enkla steg, du börjar med att välja färg på ditt skal, antingen svart eller vit. Därefter är det bara att ladda upp bilder från din hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Hos oss har du även möjlighet att ladda upp bilder direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. För att göra ditt HTC One skal ännu mer personligt  kan du även lägga till en härlig text eller ett speciellt citat du vill bära med dig dagligen. Färger och typsnitt finns det i mängd och massor att välja mellan. Innan du skicka iväg din beställning kan du förhandsgranska ditt skal för att vara säker på att de blir helt perfekt. 

Gör ditt eget HTC One skal med foto

 

Gör ditt eget HTC One skal

Snabb & gratis leverans

Klar med din design? Då är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt unika HTC One skal. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar och i priset ingår alltid snabb och gratis frakt i hela Sverige. Om du har ytterligare frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kunnig kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 458x968
Modell HTC One
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!