Sommarrea:
15% på hela sajten.
Kampanjkod: SUMMERFUN

Huawei G510 - Designa ditt eget hårda skal - Svart och Vit


Gör ditt eget presonliga Huawei G510 skal med foto.


Använd dina egna bilder och mönster för det perfekta unika skalet.


Din design skrivs ut i reptålig bläck direkt på ditt bakskal.


Designa ditt eget personliga Huawei G510 hårda skal
Huawei G510 hårtskal med foto

Ett personligt & unik Huawei G510 skal

Sugen på något nytt och fräscht? Trött på alla likadana mobilskal? Då har du definitivt hittat till rätt ställe. Vi på GoCustomized ger dig möjligheten att designa ditt helt egna telefon skal. Hos oss är det du som är din ege konstnär och har händerna fria att designa ditt helt egna coola Huawei G510 skal. Använd dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Förutom att du kommer har ett skal som sticker ut ur mängden, skyddar även detta skal din telefon utmärkt från repor och skråmor som lätt kan uppstå av daglig användning. Skalet är tillverkat av slittålig plast och ger en perfekt tryckyta åt din personliga design. Så vad väntar du på? Sätt igång med att designa det mest unika Huawei G510 skalet någonsin redan nu! .

Mer information
Bilddimensioner 690x1450
Modell G510
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

 

Designprocessen

För att det ska gå så snabbt och enkelt som möjligt har vi på GoCustomized skapat vår egna enkla designmodul med alla des viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Huawei G510 skalet. Ladda upp dina favorit bilder från din hårddisk, smarttelefon eller surfplatta. Det går även alldeles utmärkt at använda bidler direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. Kom dock ihåg att använda så hög bildkvalitet som möjligt, för bäst slutresultat. Om du känner att du behöver mer inspiration för att desinga det perfekt Huawei G510 skalet får du gärna kika in på vår Pinterest sida för mer idéer!

G510 hoesje ontwerpen zwart of wit

 

Huawei G510 hoesje met foto

Snabb och gratis frakt i hela Sverige!

Så fort du känner att du är 100 % nöjd med din personliga design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt unika Huawei G510 skal. Beställningen skickas inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Du behöver inte vara hemma för att ta emot din beställning, eftersom våra paket rymms perfekt in genom ditt brevinkast. Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

 

 

Mer information
Bilddimensioner 690x1450
Modell G510
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!