Huawei G525 - Designa ditt eget hårda skal - Svart


Gör ditt eget personliga Huawei skal med egen design.


Använd dina egna favorit bilder och mönster för det perfekta skal.


Din personliga design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck.


Designa eget personligt Huawei Ascend G525 skal
Huawei G525 hårtskal svart och wit

Ett unikt Huawei G525 skal från GoCustomized!

För att din dyrbara Huawei G525 ska hålla så länge som möjligt och förbli utan hemska repor och skador har vi på GoCustomized den perfekta lösningen åt dig. Hos oss har du nämligen möjlighet att designa ditt helt personliga skal med dina egna favorit bilder, mönster, texter och citat. Det är du som är din egen konstnär och har händerna fria att göra ditt eget konstverk. Förutom att du kommer ha ett unikt skal som sticker ut ur mängden är detta skal ett perfekt skydd mot otäcka repor och skråmor som lätt kan uppstå av daglig använding. Grym kombination va? Så vad väntar du på, sätt igång redan nu med att designa det mest unika skalet någonsin!

Mer information
Bilddimensioner 690x1350
Modell G525
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Snabb och enkel designprocess

För att det ska gå så snabbt och enkelt som möjligt för att designa ditt personliga Huawei G525 skal har vi på GoCustomized skapat en egen designmodul med de viktigaste verktygen du behöver. Det hela börjar med att du laddar upp dina favorit bilder från din hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Det är även möjligt att ladda upp bilder direkt från Instagram och Facebook. Kom dock ihåg att använda bilder i så hög bildkvalitet som möjligt, för bästa slutresultat. Efter att du valt vilken bild du vill ha kan du även lägga till en personlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Kika gärna in vår Pinterest sida för mer inspiration!

G525 hoesje maken

 

G525 hoesje met foto

Klar med din personliga design?

När du känner att du är 100 % nöjd med din design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter får sätta igång med tillverkningen av ditt unika Huawei skal. Vi strävar alltid efter att skicka iväg din beställning inom 24 timmar efter köpet. Med vår beställning ingår alltid snabb och gratis leverans i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 690x1350
Modell G525
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!