Mother's Day Sale:
10% OFF EVERYTHING.
Use code: MOM10

Huawei Ascend G6 4G (L11) -Designa ett personligt hårt skal - Svart och Vit


Gör ditt egna personliga Huawei Ascend G6 4G (L11) skal.


Använd dina favorit bilder och citat för det perfekta personliga skalet.


Välj mellan en stilren svart eller klassisk vit färg.


Huawei Ascend G6 4G hardcase hoesje maken
Huawei G6 4G moesje maken zwart en wit

Ett unikt Huawei Ascend G6 skal

Vill du ge din Huawei Ascend G6 4G telefon ett nytt fräscht utseende och samtidigt ett ordentligt skydd? Då har du hittat helt rätt. Hos oss på GoCustomized har du nämligen möjlighet att designa ditt helt egna personliga skal. Det är du som är din egen konstnär och bestämmer helt själv hur du vill designa ditt mobilskal. Låt kreativiteten flöda och gör ditt ultimata dröm skal! Detta skal ger inte endast din Huawei Ascend G6 telefon en galet snygg utsida, även ett ultra bra skydd mot repor och skråmor. Skalet är gjort av slitstarkt plast som stöter bort alla vassa föremål som kan orsaka skador på din telefon. Din design kommer även skrivas ut med reptålig bläck, för att den ska hållas nytt och fräsch så länge som möjligt!

Mer information
Bilddimensioner 700x1350
Modell G6
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

Hur gör jag det perfekta skalet?

Vi på GoCustomized vill förstås att desginprocessen ska gå så smidigt som möjligt för våra kunder, och därför har vi skapat en alldeles egen desginmodul. Denna designmodul innehåller de allra viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta skalet. Hela processen går super snabbt och är bus enkel. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina favorit bilder från din hårddisk, smarttelefon eller surplatta. Det är även möjligt att använda bilder från sociala medier så som Facebook och Instagram. Kvaliteten på bilden är dock viktig, eftersom det avgör om slutresultatet kommer bli bra eller inte. Förutom bilder kan du även ladda upp en personlig text eller ett härligt citat som får dig på bra humör, för att få till det lilla extra. Svårare än så är det inte.

Huawei Ascend G6 hoesje ontwerpen Zwart en Wit

 

Huawei Ascend G6 Hardcase hoesje met foto Zwart en Wit

Hur tillverkas ditt skal?

Så fort vi tagit emot din beställning kommer våra ivriga producenter på GoCustomized sätta igång med tillverkningen av ditt personliga Huawei Ascend G6 skal. Vi strävar alltid efter att skicka iväg din beställning inom 24 timmar efter köpet. Du behöver inte heller oroa dig över att vara hemma för att kunna ta emot din beställning, eftersom våra paket rymms hur bra som helst in genom ditt brevinkast. Vi erbjuder även alltid snabb leverans med gratis frakt inom hela Sverige!

Mer information
Bilddimensioner 700x1350
Modell G6
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!