Huawei Ascend G6 - Designa ditt eget hårda skal - Svart och Vit


Gör ditt egna unika Huawei Ascend G630 skal.


Använd dina favorit bilder eller citat för det perfekta skalet.


Välj mellan stilren svart eller vit färg.


Designa ett personligt Huawei Ascend G6 skal
Huawei Ascend G6 skal med foto

Gör ett unikt Huawei skal hos GoCustomized!

Söker du efter något mer personligt och unikt? Då har du hittat helt rätt. Hos oss på GoCustomized har du möjligheten att designa ditt alldeles egna Huawei Ascend G6 skal. Du kan använda dina personliga bilder, mönster, texter och citat för att piffa upp ditt skal. Hos oss är det du som är konstnär och väljer helt själv hur du vill designa ditt skal. Förutom att du kommer få ett mycket orginellt och ett super snyggt skal, skyddar även detta skal din dyrbara Huawei Ascend G6 telefon mot onödiga repor och skråmor. Så vad väntar du på, sätt igång med att designa ett av de mest unika skalen någonsin redan idag!

Mer information
Bilddimensioner 558x1100
Modell G6
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

Hur gör ett personlig skal?

Det är inte svårt alls. Vi har designat en egen designmodul här på GoCustomized med de viktigaste verktygen för att du ska kunna göra det perfekta Huawei G6 skalet. I designmodulen kan du lätt ladda upp dina bilder från din hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Det är även möjligt att ladda upp bilder från sociala medier, så som Instagram och Facebook. Det är viktigt att komma ihåg att använda bilder i så hög resolution som möjligt. Ju bättre kvalitet, desto bättre slutresultat. Lägg gärna till en personlig text eller ett peppande citat som får dig på benen en grå dag. Typsnitt och färger finns att välja bland i mängd och massor. Svårare än så här är det inte att designa ett unikt skal hos GoCustomized.

Huawei Ascend G6 Hardcase hoesje met foto Zwart en Wit

Huawei Ascend G6 Hardcase hoesje ontwerpen Zwart en Wit

Gratis leverans i hela Sverige!

Så fort du skickat iväg din beställning kommer våra ivriga producenter på GoCustomized sätta igång med tillverkningen av ditt personliga Huawei Ascend G6 skal. Din beställning sänds inom 24 timmar efter köpet. Du behöver inte oroa dig för att vara hemma för att ta emot din beställning, eftersom våra paket alltid rymms perfekt in genom ditt brevinkast. Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta oss via epost på: support@gocustomized.se för mer information!

Mer information
Bilddimensioner 558x1100
Modell G6
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej