Mother's Day Sale:
10% OFF EVERYTHING.
Use code: MOM10

Huawei Ascend G620S - Designa eget hårt skal - Vit


Gör ditt eget unika Huawei G620s skal.


Använd dina favorit bilder, mönster, texter och logotyper.


Din unika design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget unikt Huawei Ascend G620s skal
Gör ditt eget unika Huawei G620s hårdaskal med foto

Skydda din dyrbara Huawei G620S med ett unikt skal

Trött på att gå omkring med ett likadant tråkigt och grått skal som resten av människorna i stan? Sugen på något mer personligt och unikt? Då har du hittat till helt rätt ställe. Hos oss på GoCustomized har du möjlighet att designa ditt helt eget unika Huawei G620S skal. Släpp loss din kreativitet och använd dina favorit bilder, mönster, logotyper och citat för att få till den perfekta designen. Hos oss finns inga gränser! Förutom att du kommer få ett minst sagt utstickande skal ger även detta skal ett perfekt skydd mot yttre skador som lätt kan uppstå. Du behöver inte vara rädd att din telefon ska utsättas för repor och skråmor. Så vad väntar du på? Sätt igång att designa det mest unika Huawei G620 skalet någonsin redan idag! 

Mer information
Bilddimensioner 555x1100
Modell G620s
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Din telefon, din design.

Det är helt upp till dig hur du vill dekorera ditt bakskal. För att designadet ska gå så snabbt och smidigt som möhligt har vi på GoCustomized skapat vårt helt egna desginmodul med de viktigaste verktygen du behöver för att designa det perfekta Huawei G620S skalet. Ladda upp bilder från din hårddisk, surfplatta eller direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. Glöm inte att du kan lägga till en personlig text eller ett unikt citat. Om du känner att du behöver mer inspiration kan du gärna kika in vårt Pinterest och Instagram konto för mer idéer! 

Gör ditt eget unika Huawei Ascend G620s hårdaskal med foto - Vit

 

Designa ditt eget unika Huawei Ascend G620s skal - Vit

Snabb och gratis frakt!

När du skickat iväg din beställning kommer våra snabba och effektiva producenter sätta igång med tillverkningen av ditt personliga Huawei G620S skal. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar och frakten ingår alltid helt gratis i hela Sverige! Du behöver inte vara hemma för att ta emot din beställning eftersom våra paket rymms perfekt i din postlåda. Om du har ytterligare frågor om din leverans eller beställning får du gärna kontakta vår hjälpsamma kundservice på: support@gocustomized.se för närmare information! 

Mer information
Bilddimensioner 555x1100
Modell G620s
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!