Mother's Day Sale:
10% OFF EVERYTHING.
Use code: MOM10

Huawei Ascend G630 - Designa ditt eget hårda skal - Vit


Gör ditt eget personliga Huawei G630 skal.


Använd dina egna favorit bilder och mönster för det perfekta skalet.


Din personliga design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Deisgna eget unikt Huawei Ascend G630 skal
Gör ditt eget personliga Huawei G630 skal med foto

Stick ut ur mängden med något personligt

Trött på att gå omkring med ett likadant skal som hela stan gör? Sugen på något mer unikt och personligt? Då har vi på GoCustomized allt du behöver. Hos oss får du nämligen vara din egen konstnär för en dag och designa ditt helt egna unika skal. Använd dina favorit bilder, mönster, logotyper och citat för att göra det perfekta skalet. Dessutom skyddar detta skal din dyrbara Huawei G630 telefon mot onödiga repor och och skråmor som så lätt kan uppstå. Din personliga design skriv ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck och ger en perfekt tryckyta för din unika design. Så vad väntar du på? Sätt igång med att designa det mest unika Huawei G630 skalet någonsin! 

Mer information
Bilddimensioner 580x1100
Modell G630
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Hur gör jag det perfekta skalet?

Det tar endast några minuter för att designa ditt eget personliga Huawei G630 skal. För att designprocessen ska gå så snabbt som möjligt har vi på GoCustomized skapat en alldeles egen design modul med de allra viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Huawei G630 skalet. Du börjar med att välja färg på ditt skal och därefter är det bara att ladda upp bilder från din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Kom dock ihåg att använda bilder med så hög bildkvalitet som möjligt, för bästa slutresultat. Glöm inte att lägga till en härlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Om du känner att du behöver mer inspiration för att designa det perfekta unika Huawei G630 skalet får du gärna kika in vår Pinterest sida för mer idéer!

Designa eget Huawei Ascend G630 hårtskal med foto Vit

 

Designa eget unikt Huawei Ascend G630 hårtskal Vit

Snabb leverans

Klar med din design? Då är det bara att skicka iväg din beställning så att våra ivriga producenter på GoCustomized får sätt igång med tillverkningen av ditt personliga Huawei G630 skal. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar och i priset ingår även alltid  snabb och gratis frakt i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kunniga kundservice på: support@gocustomized.se för mer information!

Mer information
Bilddimensioner 580x1100
Modell G630
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!