Huawei Ascend G700 - Designa ditt eget hårda skal - Vit


Gör ditt eget personliga Ascend G700 skal.


Använd dina favorit bilder, mönster och texter för det perfekta skalet.


Din design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 199,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Huawei Ascend G700 skal
Gör ditt eget Huawei G700 skal vit

Ett eget personligt Ascend G700 skal från GoCustomized!

Trött på att gå omkring med ett likadant skal som alla andra har? Hur vore det om du själv fick fria händer att designa ditt eget personliga skal med dina egna bilder, mönster, texter och citat? Det har du nämligen möjlighet att göra hos oss på GoCustomized. Vi har designat vår egna enkla designmodul med de viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta unika Huawei Ascend G700 skalet. Förutom att du kommer få en super snyggt och unikt utsida på din telefon,skyddar även detta skal din telefon mycket bra. Skalet är tillverkat av hårt slitstarkt plast som skyddar din Ascend G700 telefon mot onödiga repor och skråmor.

Mer information
Bilddimensioner 535x1100
Modell G700
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Hur gör jag det perfekta skalet?

Det hela är inte svårt alls. För att själva designprocessen ska gå så snabbt och enketlt som möjligt har vi på GoCustomized skapat vår egna unika designmodul med alla de verktyg du behöver för att göra det perfekta Huawei Ascend G700 skalet. Du behöver endast ladda upp dina bilder från en hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Hos oss är det även möjligt att ladda upp bilder direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. Förutom bilder kan du även lägga till en personlig text eller ett citat  som får dig på gott humör. Det finns massor med färger och typsnitt att välja på hos oss! Om du lider av inspirations brist för tillfället kan du gärna kika in vår Pinterest sida för mer idéer!

Huawei Ascend G700 Hardcase hoesje met foto Wit

 

Huawei Ascend G700 Hardcase hoesje ontwerpen Wit

Klar med din design?

När du är nöjd med din personliga design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt unika Huawei Ascend G700 skal. Vi strävar alltid efter att din beställning ska vara på väg till dig inom 24 timmar och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Våra paket rymms även perfekt in genom ditt brevinkast, vilket betyder att du inte behöver vara hemma för att ta emot din beställning. Om du har mer frågor angående leveransen eller din beställning får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information!

Mer information
Bilddimensioner 535x1100
Modell G700
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!