Sommarrea:
15% på hela sajten.
Kampanjkod: SUMMERFUN

Huawei Ascend P6 - Designa ditt eget hårda skal - Svart, Vit och Genomskinlig


Gör ditt eget personliga Huawei P6 skal.


Använd dina egna favorit bilder och mönster för det perfekta skalet.


Din personliga design skrivs ut direkt på dit bakskal i reptålig bläck.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Huawei Ascend P6 hårtskal svart, vit och genomskinlig
Designa eget Huawei Ascend P6 skal

Designa eget Huawei skal från GoCustomized!

Hos oss på GoCustomized får du leka konstnär för en dag och designa ditt helt egna Huawei Ascend P6 skal. Du har händerna fria att använda dina favorit bilder, mönster, texter och citat för att göra det perfekta skalet för just dig. Genom att designa ett eget unikt skal kommer du minst sagt få ett personligt Huawei P6 skal som sticker ut ur mängden. Din design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck för att du ska kunna njuta av ditt skal så länge som möjligt. Skalet är även tillverkat av en slittålig plast som skyddar din telefon mot repor och skråmor som lätt kan uppstå av daglig användning. Så vad väntar du på? Sätt igång med att designa det mest unika Huawei P6 skalet någonsin!

Mer information
Bilddimensioner 690x1450
Modell P6
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit, Genomskinlig
Ytterligare info: Nej

 

Hur designar jag ett unikt skal?

Det krävs inte många klick innan du är klar att beställa hem ditt alldeles egna unika Huawei P6 skal. För att göra designprocessen så enkel som möjligt har vi på Gocustomized skapat en helt egen super enkel designmodul med de allra viktigaste verktygen du behöver för att designa det perfekta personliga Huawei Ascend P6 skalet. Designmodulen består av tre enkla steg. Du börjar med att välja basfärg på ditt skal: svart, vit eller genomskinlig. Därefter är det bara att börja ladda upp dina favorit bilder från antingen din hårddisk, surfplatta eller direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. Kom dock ihåg att använda bilder i så hög bildkvalitet som möjligt, för bästa slutresultat. Därefter kan du enkelt förstora, förminska och redigera bilden så mycket du vill. För att få till det lilla extra kan du även lägga till en personlig text eller ett citat. Hos oss finns det massor av färger och typsnitt att välja mellan! Efter detta är du så gott som klar att beställa hem ditt personliga Huawei Ascend P6 skal.

 

 

Huawei Ascend P6 Hårtskal Svart Vit eller Genomskinlig

 

Designa ditt eget unika Huawei Ascend P6 skal

Hur länge tar leveransen?

Så fort du är klar är det bara att skicka iväg din beställning så att våra ivriga producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt unika Huawei Ascend P6 skal. Beställningen skickas inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar. GoCustomized erbjuder även alltid snabb och gratis leverans i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kunniga kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 690x1450
Modell P6
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit, Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!