Huawei Ascend P6 - Designa eget mjukt silikonskal - Svart och Vit


Gör ditt eget personliga Huawei P6 silikonskal med foto.


Låt kreativiteten flöda, använd dina egna bilder och mönster!


Välj mellan en klassisk svar och elegant vit färg.


Designa eget personligt Huawei Ascend P6 skal
 Gör ditt eget Huawei P6 silikonskal med foto svart vit

Ett eget personligt och unikt Huawei P6 skal!

Hos oss på GoCustomized har du möjlighet att leka konstnär för en dag. Du har nämligen händerna fria att designa ett helt unikt Huawei Ascend P6 skal, men dina alldeles egna bilder, mönster och texter. Låt kreativiteten flöda, hos oss finns det inga gränser!  Förutom att du kommer få ett minst sagt utstickande skal skyddar detta skal din Huawei P6 telefon utmärkt mot otäcka repor och skråmor som så lätt kan uppstå av daglig användning. Skalet är tillverkat av ett slittålig mjukt silikonmaterial som ger en perfekt tryckyta för din personliga design. Så vad väntar du på? Sätt igång med att designa det coolaste Huawei Ascend P6 skalet någonsin redan idag! 

Mer information
Bilddimensioner 690x1450
Modell P6
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Bak tryck
Material Silikon
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

 

Hur gå jag tillväga för att göra ett unikt skal?

Det krävs endast några enkla klick för att göra ett personligt skal. För att själva designprocessen ska gå så snabbt som möjligt har vi på GoCustomized utvecklat en super behändig designmodul med de allra viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Huawei Ascend P6 skalet. Det hela börjar med att du laddar upp din favorit bild från din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Därefter är det bara fritt fram att redigera, förstora och förminska din bild så mycket du vill för att den ska sitta perfekt på ditt bakskal. Glöm inte att använda bilder med så hög bildkvalitet som möjligt, för bäst slutresultat. Förutom bilder kan du även lägga till en personlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Om du behöver mer inspiration för att designa det perfekta Huawei P6 skalet får du gärna kika in vårt Pinterest konto för mer idéer!

Huawei Ascend P6 softcase hoesje met foto

 

Huawei Ascend P6 hoesje maken

När anländer mitt personliga skal?

Din beställning skickas iväg inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Vi erbjuder även snabb och gratis frakt i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kunniga kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 690x1450
Modell P6
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Bak tryck
Material Silikon
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej