Mother's Day Sale:
10% OFF EVERYTHING.
Use code: MOM10

Huawei Ascend Y300 - Designa ditt eget hårda skal - Svart eller vit


Gör ditt eget personliga Huawei Y300 skal.


Använd dina egna favorit bilder och mönster för det perfekta skalet.


Din design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig plast.


Designa eget Huawei Y300 skal
Gör ditt eget Huawei Y300 hårtskal

Ett unikt Huawei Y300 skal från GoCustomized!

Vill du skydda din dyrbara Huawei Y300 telefon mot otäcka repor och skråmor? Men samtidigt ha ett mer personligt skal än alla de andra grå tråkiga skalen? Då har du kommi till rätt ställe. Vi på GoCustomized erbjuder dig både och. Här har du nämligen möjligheten att designa ditt helt egna skal med dina egna bilder, mönster, texter och citat. Det är du som är din egen konstnär och har händerna fria att göra ditt helt egna personliga skal. Förutom att du får ett unikt skal ger detta skal ett utmärkt skydd mot skador som lätt kan uppstå av daglig användning. Skalet är tillverkad av slittålig plast och har en perfekt tryckyta för din personliga design som skriva ut direkt på ditt bakskal.

Mer information
Bilddimensioner 650x1300
Modell Y300
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Genomskinlig
Ytterligare info: Nej

 

Hur går själva designprocessen till?

Det krävs endast några enkla klick för att göra ditt eget skal. För att själva designporcessen ska vara så snabb och enkel som möjligt har vi på GoCustomized skapat vår egna desginmodul med alla de viktgaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Huawei Y300 skalet. Det hela börjar med att du laddar upp dina favorit bilder från en hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Det går även hur bra som helst att ladda upp bilder direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Förutom bilder kan du även ladda upp personliga texter och citat för att få till det lilla extra. Om du känner att du behöver mer inspiration för att göra det perfekta skalet får du gärna kika in på vårt Pinterest konto för mer idéer! 

Y300 hoesje ontwerpen

 

Y300 hoesje met foto

Klar med ditt skal?

När du är 100 % nöjd med din personliga design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt skal. Beställningen skickas inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Vi erbjuder alltid snabb och gratis frakt inom hela Sverige! Om du har mer frågor angående din leverans eller beställning får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 650x1300
Modell Y300
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!