Huawei Ascend Y330 - Designa ditt eget hårda skal - Svart


Gör ett eget personligt Huawei Y330 skal.


Deigna ditt egna skal med bilder och texter med några enkla klick!


Din design skriv ut direkt på skalet i reptålig bläck.


Designa ett personligt Huawei Y330 skal
Huawei Y330 skal med foto vit

Hur vore ett hårt skal från GoCustomized?

Vill du skydda din dyrbara Huawei Ascend Y330 telefon ordentligt, och samtidigt ha en mer personligt utseende på din telefon? Då har du kommit till rätt ställe. Hos oss hittar du den bästa kombinationen. Vi ger dig möjligheten att designa ditt helt egna skal med dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Låt kreativiteten flöda och gör dit ultimata dröm skal! Din personliga design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck för att den ska ska hålla så länge som möjligt. Låter detta som något för dig? Sätt igång redan idag och gör det mest orginella Huawei Y330 skalet någonsin!

Mer information
Bilddimensioner 526x1100
Modell Y330
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Bus enkel designprocess

Det krävs inte många klick innan du är klar med ditt perosnliga skal. Vi på GoCustomized har utvecklat en super behändig designmodul där du hittar de viktigaste verktygen för att göra det perfekta Huawei Y330 skalet. Du kan enkelt ladda upp dina favorit bilder från din hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Det är även möjligt att använda bilder direkt från Instagram och Facebook. Förutom bilder kan du även lägga till en personlig text eller ett peppande citat. Vi har massor med olika färger och typsnitt att välja mellan! Om du inte har någon aning om hurudant skal du vill göra har vi även flera olika färdiga mönster mallar du kan använda. Om du känner att du behöver ytterligare inspiration får du gärna kika in vårt Pinterest konto för mer idéer!

Huawei Y330 hoesje maken met foto

 

Huawei Y330 hoesje ontwerpen

Vad händer efter beställningen?

När du är nöjd med din design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkandet av ditt personliga Huawei  Y330 skal så fort som möjligt. Beställningen skicka inom 24 timmar och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Våra paket rymms perfekt in i din postlåda, vilket betyder att du inte behöver vara hemma för att  ta emot din beställning. Vi erbjuder alltid snabb och gratis frakt i hela Sverige!

Mer information
Bilddimensioner 526x1100
Modell Y330
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej