15% RABATT PÅ ALLT.
Använd denna Kod: THANKS15

Huawei Ascend Y530 - Designa ditt eget hårda skal - Vit


Gör ditt eget personliga Huawei Ascend Y530 skal.


Använd dina favorit bilder, mönster eller texter.


Skydda din telefon mot repor, skårmor och skador.


Gör ditt eget Huawei Y530 skal
Huawei Y530 skal vit

Ett unikt skal till din grymma telefon

Din Huawei Ascend Y530 telefon är rätt viktig för dig va? Därför är det även mycket viktigt att skydda den ordentligt från otäcka repor och skråmor som så lätt kan uppstå. Vårat hårda skal på GoCustomized är tillverkad av slitstark hård plast som stöter bort allt som kan skada din telefon. Dessutom ger detta skal den perfekta tryck ytan för din personliga design.Du kan använda dina favorit bilder, mönster, texter och citat för din unika design. Din design skrivs sedan ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck för att din personliga design ska hålla så länge som möjligt.

Mer information
Bilddimensioner 535x1100
Modell Y530
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Designa ditt eget personliga skal

För att själva designprocessen ska gå så smidigt som möjligt har vi på GoCustomized skapat en helt egen designmodul med de viktigaste verktygen du behöver för att designa det perfekta Huawei Ascend Y530 skalet. Det enda du behöver gör är att ladda upp dina bilder från antingen din egna hårddisk eller ladda upp bilder direkt från Instagram och Facebook. Förutom bilder kan du lägga till en personlig text eller ett peppande citat. Vi har många olika typsnitt och färger att välja mellan! Kom dock ihåg att använda så hög bild kvalitet som möjligt, för bästa möjligt resultat. Om du känner att du skulle behöva mer inspiration för tillfället får du gärna gå in på vår Pinterest sida för mer idéer!

Huawei Y530 hoesje maken met foto

 

Huawei Y530 hoesje ontwerpen

Snabb och gratis leverans i hela Sverige!

Är du klar med din personliga design? Så fort du är nöjd med din personliga design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt unika Ascend Y530 skal. Beställningen kommer vara på väg till dig inom 2 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Våra paket rymms pefekt in i din postlåda, vilket betyder att du inte behöver vara hemma för att ta emot din besällning. Om du ha något du undrar över angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 535x1100
Modell Y530
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej