iPad 2 / 3 / 4 - Personligt Hårt Skal

Bli först med att recensera denna produkt

iPad 2 / 3 / 4 - Personligt Hårt Skal - Heltäckande

Baksidan av iPad 2, 3 och 4 är känslig, så håll den skyddad och personlig på samma gång. Högkvalitativt tryckt foto med rep-resistent bläck. Skyddar sidorna och baksidan på din iPad med detta skal.
269,50 kr
Baksidan av iPad 2, 3 och 4 är känslig, så håll den skyddad och personlig på samma gång. Högkvalitativt tryckt foto med rep-resistent bläck. Skyddar sidorna och baksidan på din iPad med detta skal.
269,50 kr
Gör eget skal
269,50 kr
Gör eget skal

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 3 arbetsdagar.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Vad är en iPad Hårt Skal och varför vill jag ha en?
Ett iPad skal från GoCustomized är ett slitstarkt, lätt och billigt plastskal som skyddar din iPad 2/3/4 från repor och bucklor. Ärendet klickas enkelt på iPad och ger skydd till sidorna och baksidan av din iPad. Förutom att vara ett tillbehör som skyddar din enhet, är det ett unikt sätt att ge din iPad en personlig touch. Du är fri att skapa en personlig design som kommer att skrivas ut på hela baksidan av det hårda skalet. Vi använder endast de bästa materialen och repfasta bläck som resulterar i en perfekt och professionell finish. Beställ nu och vi garanterar att din beställning skickas inom 24 timmar efter ditt köp!
Mer information
Mer information
Modell iPad 2/3/4
Typ av utskrift Sublimatie tryck, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: iPad 2 / 3 / 4 - Personligt Hårt Skal - Heltäckande
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: iPad 2 / 3 / 4 - Personligt Hårt Skal - Heltäckande

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below or send an email to b2b@gocustomized.com. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING