iPad 2/3/4 Smart skal eller Smart fordal - med foto eller text

iPad 2/3/4 Smart skal eller Smart fordal - med foto eller text

329,50 kr
Gör ett eget iPad Smart skal eller fodral med dina egna bilder och citat. Din design skrivs ut i reptålig bläck av högkvalitet. Fodralet kan användas både som skydd och stativ. Bakfodral ingår ej i denna produkt. Lägg till en backcase som tillägg efter designa din Smart Cover.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Ett smart cover är en lucka som skyddar din skräm från repor och skråmor som lätt kan uppstå. Däremot är ett smart case ett skydd som är fast med hjälp av en magnet på baksidan av din iPad. Smart cover locket innehåller även en magnet som sätter din iPad i viloläge så fort du stänger locket. Detta gör att batterinivån hålls i liv för en längre tid. Smart case kan även användas som ett behändigt stativ när du är ute på resande fot och exempelvis vill titta på en film eller hålla en snabb presentation. Detta Smart cover eller Smart case får du dessutom designa helt själv med dina egan bilder och mönster!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell iPad 2/3/4
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar: iPad 2/3/4 Smart skal eller Smart fordal - med foto eller text
How Do You Rate This Product?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: iPad 2/3/4 Smart skal eller Smart fordal - med foto eller text
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt handla