Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Come viene prodotta la mia cover personalizzata?

Gör ditt eget personliga iPhone 5(s) skal.

En snabb och bus enkel designprocess

Använd dina favorit bilder och citat för det perfekta skalet.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Skydda din dyrbara telefon med ett skal från GoCustomized

Om du vill skydda din telefon ordentligt från repor och skråmor som lätt kan uppstå av daglig användning, har vi det perfekta skalet att erbjuda dig. Det hårda skalet är gjort av ett slittåligt hårt plast, det som är speciellt för detta skal är att din personliga design kommer skrivas ut på hela ditt skal. Det betyder alltså att både baksidan och sidorna kommer täckas av din bild. Förutom att det hårda skalet kommer skydda din iPhone 5 (s) att hållas i så gott skick som möjligt ger även skalet din telefon en super snygg utsida. Hur härligt är det inte att kunna designa sitt helt egna mobilskal? Hos oss har du händerna fria att göra ett unikt och personlig skal helt hur du vill. Du kan använda dina favorit bilder, mönster, texter och citat för att designa ihop det häftigaste iPhone 5 (s) skalet någonsin!

Hur ska jag gå tillväga föra att designa mitt egna unika skal?

Vi på GoCustomized har utvecklat en super enkel desginmodul där du hittar alla de viktigaste verktygen för att göra det perfekta personliga iPhone 5 (s) skalet. Själva design processen tar inte längre än några minuter. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina favoritbilder från en hårddisk, surfplatta eller din smarttelefon. Det är dessutom möjligt att ladda upp bilder från både Instagram och Facebook. En viktig sak att komma ihåg är dock att ladda upp dina bilder i så hög resolution som möjligt. Ju bättre kvalitet, desto bättre slutresultat. Du kan även lägga till en personlig text eller ett peppande citat för att få till det lilla extra. Färger och tyspnitt hittar du i mängd och massor hos oss. Släpp lös din kreativitet och sätt igång med att designa ditt egna personliga och unika iPhone 5 (s) skal redan idag!

Hur länge tar leveransen?

Så fort du har sänt iväg din beställning kommer våra ivriga producenter på GoCustomized sätta igång med tillverkningen av ditt unika iPhone 5 (s) skal. Din beställning kommer vara påväg till dig inom 24 timmar efter köpet. Du behöver inte vara hemma för att ta emot din beställning, eftersom våra paket passar perfekt i din postlåda. Frakten är dessutom alltid gratis i hela Sverige!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Come viene prodotta la mia cover personalizzata?

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Tillgängliga färger Vit
Modell iPhone 5(S) och SE
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!