Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget hårda skal - Heltäckande

Gör ditt egna personliga iPhone 6 & 6S skal.

Skydda sidorna och baksidan av din mobil från repor och bucklor.

Högkvalitativa tryck på sidorna och baksidan av ditt unika mobilskal.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Ett smart och unikt sätt att hålla din iPhone skyddad

Att designa ett eget fullständigt hårt iPhone 6 & 6S skal från GoCustomized är perfekt för dig som letar efter något där du kan utöva dina kreativa färdigheter. Din personliga design skrivs ut på båda sidorna och baksidan av fodralet. Detta tillåter dig designa ett unikt iPhone 6 skal som skyddar hela din telefon. Skalet är gjort av ett mycket tåligt plast som ser till att din telefon är ordentligt skyddad mot repor och bucklor. Vi vill såklart att vår telefon ska hålla så länge som möjligt. Ett personligt iPhone 6 skal från GoCustomized ger en originell och unik touch till dina telefon.

Hur går jag till väga för att designa ett personligt skal?

Det är lätt! GoCustomized har utvecklat en praktisk designmodul där du kan designa ditt egna iPhone 6 & 6S skal snabbt och enkelt. Ladda upp en av dina favoritbilder från dina personliga enheter såsom din dator eller surfplatta, det är även möjligt att använda sig av bilder från sociala medier så som Facebook och Instagram. När du har laddat upp en bild, kan du omforma och redigera storleken på den så mycket du vill. För att få till det lilla extra kan du lägga till ett personligt citat eller text. I vår designmodul hittar du gott om typsnitt och färger att välja mellan!

Vad händer till näst?

När du är klar med ditt mästerverk, kommer vi sätta igång produktionen på en gång! Vi vill att du ska få ditt iPhone 6 skal så fort som möjligt, men samtidigt säkerställa att kvaliteten av skalet uppnår dina krav. Varje enskilt skal görs av en av våra produktionsspecialister. Vi använder oss inte av massproduktion. Vi kontrollerar även att designen är rätt för att säkerställa att slutresultatet inte kommer bli något mindre än perfekt. Om vi hittar ett problem med din design, kontaktar vi dig med möjliga lösningar. Om du vill kontakta oss, kan du alltid skicka ett mail till support@gocustomized.se. Vi ser till att ditt iPhone 6 & 6S skal är på väg till dig inom 24 timmar efter köpet!

Skriv din egen recension

Du recenserar: iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget hårda skal - Heltäckande

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Tillgängliga färger Vit
Modell iPhone 6 och 6S
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!