Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget trä skal - Bambu

Designa ditt eget trä iPhone 6 & 6S skal.

Semi genomskinligt trä tryck direkt på ditt bakskal.

Använd dina favorit bilder, texter och mönster för det perfekta skalet.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Piffa upp din iPhone 6 & 6S telefon med ett unikt trä skal

På GoCustomized jobbar vi med alla olika typer av material, alla med ett syfte att skydda din dyrbara telefon så bra som möjligt. Gummi och plast är alltid bra material att använda sig av för att få ett säkert skydd, med vad skulle sägas om ett skal gjort av hårt trä? Vi ger dig nämligen möjlighet att trycka din alldeles egna design på ett bambu träskal. Hur coolt, va? Din desing kommer skrivas ut i semi genomskinligt tryck direkt på ditt bakskal, vilket gör skalet snäppet mer speciellt. Detta bambuskal ger din iPhone 6 & 6S ett mer naturligt utseende samt är som skräddarsytt för din telefon. Mer personligt än så här kan det verkligen inte bli, glöm inte bort att detta passar som en utmärkt gåva till både vänner och familj!

Super snabb designprocess!

Det har aldrig varit enklare att göra sitt eget unika iPhone 6 & 6S skal som nu. Med vår busenkla design modul kommer ditt personliga skal vara klart på endast några minuter. Här kan du snabbt ladda upp din favorit bild från din hårddisk eller direkt från sociala medier. Bilden kan du sedan lätt redigera och justera hur mycket du vill för att den ska sitta som en smäck på ditt bakskal. Du kan även lägga till en personlig text eller ett citat som grädden på moset. Färger och typsnitt finns det gott om att välja mellan här. Din design kommer sedan skrivas ut med en UV-tryckteknik, för ett utmärkt slutresultat. Om du känner att du behöver inspiration för att få ihop det perfekta skalet, ska du inte tveka att gå in på vårt Instagram eller Pinterest konto för ytterligare idéer!

Gratis leverans!

Så fort du skickat iväg din beställning kommer vårt snabba och effektiva produktions team sätta igång med tillverkandet av ditt unika iPhone 6 & 6S trä skal. Ditt skal skickas vanligtvis iväg inom 24 timmar efter att du gjort din beställning. Leveranstiden är i genomsnitt 5-7 arbetsdagar och frakten är helt gratis i hela Sverige! Om du har ytterligare frågor om din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår hjälpsama kundservice på: support@gocustomized.se för närmare inforamtion!

Skriv din egen recension

Du recenserar: iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget trä skal - Bambu

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Semi-genomskinlig, Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Tillgängliga färger Brun, Svart
Modell iPhone 6 och 6S
Material Bambu, Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!