TILLSAMMANS PÅ GOCUSTOMIZED

Vi skulle inte ha vuxit så mycket under årens lopp utan att vara ett starkt och förenat lag med gemensamma mål och en förkärlek för att ha kul. Tillsammans arbetar vi hårt, vi uppmuntrar varandra, vi skrattar och vi välkomnar alla nya medlemmar till vårt växande lag.

See Our Openings
Ett dynamiskt, kreativt rikt miljö där du kan förbättra dig själv och dina professionella färdigheter samtidigt som du arbetar med individer från alla världens hörn.
Levi Meyer - Brand Manager GoCustomized

Vi täcker dig

Vi erbjuder kollektivtrafik om du bor långt från kontoret, dagliga fria och hälsosamma luncher och så mycket kaffe och te som ditt hjärta önskar.

Balans i arbetslivet

Du kan bara vara bäst om du är glad och utvilad, såvi kan åtminstone se till att du inte är överarbetad. Vi är flexibla om arbetsdagar och timmar samt om att arbeta hemifrån.

Leva upp

Spanska och franska luncher, temafester, stadsevenemang - du kommer aldrig att bli uttråkad. Plus, alla fredagar efter arbetet öppnar vi ett öl för att avsluta en bra vecka.

ARBETAR FÖR GOCUSTOMIZED

Vi är en blandning av kulturer och professionella bakgrunder, vilket ger vår organisation lika mycket en breddning av horisonter som ett stort tryck på kreativitet och innovation. Plus med en sådan ung och dynamisk kultur kommer du aldrig att tycka det är tråkigt för att det finns alltid underhållande saker att prata om.

Talent kan komma från var som helst, så vi håller ögonen och våra öron öppna för smarta människor från alla länder i världen. Vi ger dem alla möjligheter att växa. Kolla in vårt nuvarande team för att se några av de personer du kanska kommer att arbetar med.

TRÄFFA TEAMET

VAR DU HITTAR OSS

Vi är verksamma från Amsterdam, en av de livligaste städer i världen, och vi tycker att det passar oss perfekt - vi är roliga, resultatdrivna och raka till saken. Du behöver inte ta vårt ord för det, om du är intresserad av att arbeta med oss, gå bara till vårt kontor för en chatt och en turné!

ADRESS

Gillis van Ledenberchstraat 74, 1052 VK Amsterdam

SOCIALA MEDIER

#GoCustomized | @GoCustomized