LG Optimus L7- Designa eget hårt skal - Svart och Vit


Gör ditt eget personligta LG Optimus L7 skal med foto.


Använd dina favorit bilder, mönster och citat.


Din unika design skrivs ut direkt på ditt bakskal.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget LG Optimus L7 skal
Gör ditt eget LG Optimus L7 skal

Ett eget unikt Optimus L7 skal från GoCustomized!

Detta mobilskal är tillverkat av bästa möjliga material, nämligen slittåligt hårt plast. Med detta skal behöver du inte längre vara rädd att få otäcka repor och skråmor. Förutom ett ordentligt skydd ger vi på GoCustomized dig även chansen att designa ditt helt eget personliga Optimus L7 skal. Du har händerna fria att designa helt vad du vill. Varför inte använda dina favorit bilder, mönster, logotyper och citat för att få till det bästa skalet? Din unika design kommer skrivas ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck, för att du ska kunna njuta så länge som möjligt av ditt personliga skal. Du kan även välja vilken basfärg du vill att sidorna av ditt bakskal ska vara, antingen svart eller vit. Så vad väntar du på? Sätt igång redan nu och designa det mest unika Optimus L7 skalet någonsin!

Mer information
Bilddimensioner 650x1100
Modell LG Optimus L7
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

 

Hur gör jag den perfekta designen?

Snabbt och enkelt. Det är ledorden för designprocessen hos oss på GoCustomized. Du börjar med att välja vilken basfärg du vill ha på ditt skal. Därefter är det bara att ladda upp dina favorit bilder från din hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Dessutom är det möjligt att ladda upp bilder direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Du kan redigera bilden hur mycket du vill så att den sitter som en smäck på ditt bakskal. För att göra skalet ännu mer personligt kan du även lägga till en unik text eller ett citat. För att försäkra dig om att vi inte använder oss av billiga klistermärks metoder trycker vi din perosnliga design direkt på ditt bakskal i reptålig bläck. Om du är osäker på vilket foto du vill använda dig av kan du alltid kika in vår kollektion av färdiga mönstermallar våra professionella designers tillverkat. Kika in vårt Instagram och Pinterest konto för mer inspiration och idéer! 

Gör ditt eget Optimus L7 skal med foto

 

Gör ditt eget Optimus L7 skal

Snabb och gratis leverans!

Klar med din personliga design? Vi på GoCustomied jobbar mycket snabbt och effektivt och ser till att ditt skal skickas iväg inom 24 timmar efter köpet. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar och frakten är helt gratis inom hela europa och Sverige! Du behöver inte vara hemma för att ta emot din beställning, eftersom våra paket rymms perfekt in genom ditt brevinkast. Har du mer frågor du funderar över får du gärna kontakta vår kunniga kundservice på: support@gocustomized.se för ytterligare information! 

Mer information
Bilddimensioner 650x1100
Modell LG Optimus L7
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!