LG Optimus L9 - Designa eget hårt skal - Vit


Gör ditt eget personliga LG Optimus L9 skal.


Din unika design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck.


Använd dina favorit bilder och mönster för det perfekta skalet.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 199,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget LG Optimus L9 skal
Gör ditt egetLG Optimus L9 skal

Skydda din LG Optimus ordentligt

Din bär med dig din smarttelefon vart du än går i dagens läge. Din smarttelefon är något av de mest dyrbara du äger och därför vore det bra att skydda den ordentligt. Vi på GoCustomized kan erbjuda dig ett ordentligt slittåligt plast skal som skyddar din Optimus L9 mot yttre skador som lätt kan uppstå. Förutom att den ger ett utmärkt skydd, har du dessutom möjlighet att designa ditt helt egna unika Optimus L9 skal. Du har händerna fria att använda dina favorit bilder, mönster, logotyper och texter. Vad du än kommer på, låt kreativiteten flöda!

Mer information
Bilddimensioner 550x1111
Modell LG Optimus L9
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Super snabb & enkel designprocess

Det krävs inte många klick innan du är klar med ditt personliga skal. För att hela designprocessen ska gå till så snabbt och enkelt som möjligt har vi på GoCustomizedskapat vår alldeles egna desigmodul där de allra viktigaste verktygen finns för att du ska kunna göra det perfekta Optimus L9 skalet. Ladda upp bilder från din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Kom dock ihåg att det är viktigt att använda bilder i så hög bild kvalitet som möjligt, för bästa slutresultat. För att få till det lilla extra kan du lägga till en personlig text eller ett citat. Hos oss finns det många olika färger och typsnitt att välja mellan! Om du behöver mer inspiration för att designa det perfekta Optimus L9 skalet, kan du gärna kika in vår Pinterest sida för mer idéer!

Gör ditt eget Optimus L9 skal med foto

 

Gör ditt eget LG Optimus L9 skal

Hur länge tar leveransen?

Så fort du skickat iväg din beställning kommer våra producenter sätta igång med tillverkningen av ditt personliga Optimus L9. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar och i priset ingår alltid snabb och gratis frakt i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kunniga kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 550x1111
Modell LG Optimus L9
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!