LG V10 - Designa eget Silikonskal

Bli först med att recensera denna produkt

LG V10 - Designa eget Silikonskal

Designa ditt eget LG V10 skal. Ditt eget foto skrivs ut på baksidan av ärendet. Ett unikt och personligt mobilskal som görs snabbt!
199,50 kr
Designa ditt eget LG V10 skal. Ditt eget foto skrivs ut på baksidan av ärendet. Ett unikt och personligt mobilskal som görs snabbt!
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Gör ett mobilskal till LG V10, unik och personlig.
LG V10 har en 5,7-tums skärm med en extra display, en så kallad Second Screen. På den extra skärmen kan du alltid läsa aviseringar och få tillgång till genvägar till olika verktyg och appar. Du kan också se med en överblick aktuellt datum och tid. Men för att undvika osäkerheter ger GoCustomized skyddande och eleganta skal! Ett mobilskal med bilder skyddar inte bara din telefon, det ger din LG V10 ett unikt och personligt utseende.
Mer information
Mer information
Modell LG V10
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: LG V10 - Designa eget Silikonskal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING