LG V30 - Designa eget Hårt Skal

Bli först med att recensera denna produkt

LG V30 - Designa eget Hårt Skal

Anpassa ett skal för din LG V30. Kombinerar skydd med ett elegant, strömlinjeformat utseende. Skapa ett helt anpassat LG V30 skal med dina foton.
199,50 kr
Anpassa ett skal för din LG V30. Kombinerar skydd med ett elegant, strömlinjeformat utseende. Skapa ett helt anpassat LG V30 skal med dina foton.
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Stort skydd utan att förstöra utseendet på din mobil.
Hårda skalet är inte lika skyddande som silikonskal. Varför köpa en dyr telefon bara för att täcka den med ett skrymmande skal? Genom att skapa ett anpassat LG V30 smal skal får du skydd mot stötar och repor och ett mobilskal som ser ut som en andra hud på din telefon. Välj inte skydd framför stil, få båda!
Mer information
Mer information
Modell LG V30
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: LG V30 - Designa eget Hårt Skal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING