Personifierad Notebook (Tryck på framsida)- Svart

Personifierad Notebook (Tryck på framsida)- Svart

139,90 kr
Håll alla dina anteckningar på samma plats med en personifierad Notebook. Ett skräddarsytt anteckningsblock med ett eget foto på framsidan. Designa en Notebook på bara några få steg.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Tycker du att vanliga Notebooks är för tråkiga och letar du efter något mer spännande? Då har du hamnat rätt! Med oss kan du trycka din egna skräddarsydda Notebook. Designa din Notebook med din favoritfärg, foto eller bild. Ingenting är för galet! Vill du visa dina nya klasskamrater att du är en fan av ett visst band? Inga problem! Tryck då bara albumomslaget på din Notebook. Har du ett eget företag och letar du efter en Notebook som låter dig hålla dina möten? Då är det också en bra idé att skriva ut företagets logotyp på omslaget! Omslaget på Notebooken är gjord utav imiterat läder så att den får ett professionellt utseende. Med det elastiska bandet som löper över framsidan stannar alla lösa papper som du lagt in kvar.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell accessory
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Personifierad Notebook (Tryck på framsida)- Svart
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Personifierad Notebook (Tryck på framsida)- Svart
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa