Samsung Galaxy S9 - Personifierat Plånboksfodral (Utskrivet På Framsidan)

Samsung Galaxy S9 - Personifierat Plånboksfodral (Utskrivet På Framsidan)

269,00 kr
Personifierat Samsung Galaxy S9 plånboksfodral. Det bästa fodralet för din mobil och kort. Designa ditt personifierade Samsung S9 fodral med din favoritbild eller design.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Är du en av dem som alltid glömmer sin mobil eller plånbok? På GoCustomized har vi nu den perfekta lösningen för dig. Det personifierade Samsung S9 fodralet är den perfekta allt-i-ett lösningen eftersom det kombinerar din plånbok och telefonfodral. Våra plånboksfodral är gjorda av högkvalitativa material som motstår stötar och repor. Det innehåller också en stoppning på båda sidorna för att få ett ännu bättre skydd. På insidan av Samsung S9 fotofodralet finns det skåror gjorda för att sätta in dina kort och pengar. Din mobil kommer nu att vara väl skyddad och se unik ut på samma gång!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S9
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S9 - Personifierat Plånboksfodral (Utskrivet På Framsidan)
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S9 - Personifierat Plånboksfodral (Utskrivet På Framsidan)
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa