Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy S7 - Personligt hårt skal - Heltäckande

Ett personligt skal för din Samsung Galaxy S7.

Fullt skydd från alla håll.

Skarp utskrift på polerad plast.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Ett skräddarsytt mobilskal med din egen design!

Ett personligt mobilskal är inte bara enkelt att göra, det är även skoj! Din design trycks på polerad plast av hög kvalité, vilket innebär att det håller sig repfritt och i gott skick väldigt länge. Oavsett om du tappar eller repar ditt skal, kan du var säker på att din enhet inte tar skada! Vårt bläck är reptåligt, så förvänta dig inte att din bild suddas bort lätt. Vad är vitsen med ett tråkigt och dyrt skal när du kan skapa ett personligt skal med en helt unik design som aldrig skådats förr? Är du rädd för att din telefon kan tappa funktionalitet med detta tillbehör? Ingen fara! Vi har sett till att alla funktioner är tillgängliga tack vare specialanpassade öppningar, så du kan lugnt lyssna på musik eller ladda din telefon utan att behöva oroa dig för några skador.

Hur kan du göra ditt eget personliga skal för din Samsung Galaxy S7?

Med vår lättanvända designmodul kan du enkelt göra ett personligt skal för din Samsung Galaxy S7 på nolltid! I vår modul kan ladda upp vilken bild du vill, antingen från din dator, Facebook eller Instagram. Du kan enkelt redigera din bild med hjälp av våra verktyg, så prova gärna att flytta, rotera och ändra storlek på bilden tills du är helt nöjd med resultatet. Men glöm inte att behålla 3mm marginal när du leker med bilden, så att inga viktiga delar av bilden blir avskurna. Kommer du inte på vilken bild du ska använda? Inga problem, välj helt enkelt bland våra färdiga design, de är bland de mest populäraste och efterfrågade. Du behöver inte oroa dig för hur svårt det är att göra ditt eget mobilskal hos GoCustomized, för det är så lätt det någonsin kan bli!

Bli en stolt ägare av ett skräddarsytt mobilskal på rekordkort tid!

Vi är övertygade om att alla förtjänar ett personligt mobilskal av hög standard. Det är därför vi sätter i gång med trycket så fort du är klar med din design! En avancerad tryckteknik och högkvalitativ bläck resulterar i en snabb tryckprocessen och en fantastisk produkt. Vi skapar ditt skal med detsamma så att du kan få tag på din produkt på kortast möjliga tid. Det bästa är att du inte ens behöver vänta hemma för att ta emot din beställning. Våra personliga mobilskal skickas med vanlig post och glider ner direkt in i din brevlåda. Leveranser till Sverige är snabba och säkra. Så vänta inte längre utan gör ditt eget personliga mobilskal för din Samsung Galaxy S7 redan idag! Har du fortfarande några frågor? Ta gärna kontakt med vår kundtjänst via support@gocustomized.se, de kommer att svara dig inom kort.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy S7 - Personligt hårt skal - Heltäckande

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Tillgängliga färger Vit
Modell Galaxy S7
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!