iPhone 7 PLUS & 7S PLUS - Personligt hårt skal - Heltäckande

iPhone 7 PLUS & 7S PLUS - Personligt hårt skal - Heltäckande

269,50 kr
Skapa något alldeles personligt för din Apple iPhone 7 PLUS. Välj din favoritbild så trycker vi det på ditt hårda skal. Våra personliga mobilskal är skräddarsydda för dig.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Det heltäckande iPhone 7 PLUS skalet från GoCustomized är perfekt för dig som redan har en särskild design. Din unika skapelse kommer att tryckas på skalets bägge sidor och bakdelen. Du får möjligheten att skapa något helt fantastiskt som vi sedan ser till trycks på ett av våra personliga skal endast för dig. Skalet i sig är gjort av en härdad, tålig plast som garanterar att telefonen är skyddad mot repor och bucklor. Alla vill att sina telefoner ska hålla så länge som möjligt, så se till att ge den extra skydd med ett av våra personliga mobilskal.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell iPhone 7 Plus
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:iPhone 7 PLUS & 7S PLUS - Personligt hårt skal - Heltäckande
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: iPhone 7 PLUS & 7S PLUS - Personligt hårt skal - Heltäckande
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa