iPhone 8 - Personligt Flipskal

Review(s)

iPhone 8 - Personligt Flipskal

Skapa ett anpassat iPhone 8 fodral. Flipskalet skyddar din telefon hela tiden. På framsidan har du ditt favoritfoto tryckt på det.
249,50 kr
Skapa ett anpassat iPhone 8 fodral. Flipskalet skyddar din telefon hela tiden. På framsidan har du ditt favoritfoto tryckt på det.
249,50 kr
249,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.
Färgen är slut i lager


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Ett elegant tillbehör till din mobil
Vi vill inte att du ska skada din telefon, särskilt för att utseendet är väldigt elegant. IPhone 8 är känd för sitt snygga utseende, men är utsatt för skador. Fram och bak är gjorda av glas. Ett anpassat iPhone 8 skal förhindrar dock skador. Flipskalet är tillverkat av syntetiskt läder och erbjuder fullt skydd för telefonen. Trots det fulla locket finns det utrymme för dina öronproppar. Den magnetiska förslutningen på toppen av höljet säkerställer att flipskalet förblir stängd. Detta garanterar att din telefon är skyddad hela tiden. Ett anpassad iPhone 8 skal erbjuder inte bara skydd, det är också ett elegant tillbehör till din telefon.
Mer information
Mer information
Modell iPhone 8
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Polerad plast, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: iPhone 8 - Personligt Flipskal
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: iPhone 8 - Personligt Flipskal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING