Paketinslagning

19,50 kr
Gör ditt liv enklare och låt oss slå in presenten åt dig. Det perfekta presentpappret för den perfekta presenten!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Detaljer
Vi tror att detaljer är viktiga, och för att skapa den perfekta presenten behöver du även ge den på rätt sätt. Att slå in en gåva är inte alltid lätt, du kan vika papperet felaktigt eller lägga på för mycket tejp så att resultatet blir långt ifrån vad du förväntade dig. På GoCustomized vill vi göra ditt liv enklare. Därför ger vi er möjlighet att välja detta presentpapper som är förformat som ett kuvert. Säg adjö till dåligt inslagna presenter! Du kan snabbt och enkelt placera din personliga produkt inuti.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell accessory
Skriv din egen recension
Du recenserar:Paketinslagning
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Paketinslagning
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa